3 æg
270 gram mel
2½ d. liter skummemælk
2½ d. liter kærnemælk
1 d. liter hvidtøl
1 teske vanilje
1 knivspids salt
2 teskefuld honning
2 teskefuld rørsukker
Saft fra ½ appelsin
Appelsinskal
Få dråber citronsaft
1 spiseskefuld olienolie i dej
Evt. knivspids kardemomme
--------
Kværn i kaffekværn eller knus i kaffemølle 1 teskefuld hampefrø og 1 teskefuld chiafrø eller 1 teskefuld hørfrø.
Hak appelsinskal til bittesmå tern.
Bland æg og mel og pisk det. Indsæt resten af ingredienserne og pisk.
Tips:
Om du vil have tyk eller tynd pandekage juster dejens tykkelse :-)
Du er nu klar til at bage pandekage evt. med lidt olienolie eller sesamolie på middelvarm pande.
Pandekage spises med blåbær og ahornsirup.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 6025 gange, og udskrevet 62 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider