Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Honningbomber

Honningbomber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Honningbomber, billede 4 Honningbomber, billede 1 Honningbomber, billede 2 Honningbomber, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
125 g.honning
125 g.rørsukker
125 g.smør
 
12.5 g.potaske
2 æggeblommer
 
300 g.hvedemel
0.5 tsk.kanel
0.25 tsk.kardemomme
0.25 tsk.stødt nellike
 
Opskrift:
Kog honning, sukker og smør sammen ved svag varme og køl af.

Bland potasken sammen med æggeblommerne. De kommer til at ligne kogte æggeblommer, men sådan skal det være.

Ælt alt sammen og lad det stå køligt dog ikke køleskab til næste dag eller længere.


Rulles ud i 1 cm. tykkelse og stikkes ud med rundudstikker på 4.5 cm i diameter. Bag dem ved 175 grader C. alm. ovn i 13-15 min.
Hold godt øje med dem i slutningen af bagetiden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (6 stemmer)

Opskriften er vist 24536 gange,
og udskrevet 383 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Therese  -  2009-12-09 15:16:49
Det er da almindelige honningkager, og ikke -bomber. De bliver først bomber i det øjeblik, de bliver flækket og lagt sammen med abrikosmarmelade og smørcreme samt overtrukket med chokolade.

rasmus  -  2008-11-29 17:56:59
det er en fed bombe

rasmus  -  2008-11-29 17:55:58
ok er det virkelig sådan man laver en bombe

rikke  -  0000-00-00 00:00:00
jeg mener ellers at man skal tage noget hvidt smørglasur i

Pia Benzon  -  0000-00-00 00:00:00
Har ikke prøvet opskriften endnu, men min umiddelbare mening er, at der mangler at stå, at "bomberne skal flækkes, og flyldes med abrikosmarmelade, lægges sammen, og tilsidst overtrækkes med kogechokolade, evt. drysses med kokos.