Tiramisu UDEN kaffe
Hovedingrediens : - Fryseegnet : nej Indsendt af : Nana H Indsendt : Red: |
|
|
Æggeblommerne piskes med flormelis til æggesnaps og mascarponen piskes i.
piskefløden piskes til flødeskum. Æggehviderne piskes stive. Flødeskum og æggehviderne vendes i mascarponecremen. Vanilje vendes i mascaponecremen, sammen med 100 g hakket chokolade! (chokolade er valgfrit, det giver bare lidt ekstra :)!) Kiksene dyppes hurtigt ned og op, i kakaoen og lægges i bunden af et lidt højt fad. Baileyen dryppes eller hældes forsigtigt ned over kiksene. Så et lag mascaponecreme, så kiks og Bailey og igen mascaponecreme til at slutte af med! Tiramisuen kommes på køl i et par timer før servering, så den kan blive fast. Pyntes af med kakaopulver, ved hjælp af en si, lige inden servering. Tips: Dette er en Tiramisu, for os som ikke kan lide kaffe! Jeg bruger Bailey istedet for masalavin, da jeg ikke bruger det tit nok! Chokolade er valgfrit, jeg synes bare at den giver lidt ekstra! |
|
Opskriften er vist 32741 gange,
og udskrevet 611 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Marie - 2020-03-05 09:14:01 Jeg har lavet denne opskrift mange gange og nyder den bestemt. Der er dog én ting som jeg altid bliver i tvivl om: Hvor meget er en bøtte mascarpone? Er det 250g eller 500g? Nana H - 2011-11-17 15:22:05 Hej Cecilie. Jeg har ikke selv prøvet, men hvad med Mathildes kakao mælk, den har en god og er lidt kraftig, så man kan smage det ihvertfald.. Tror faktisk at det kunne være en rigtig god forandring! :) - 2011-11-16 14:37:54 Hej Cecilie. Har ikke selv prøvet uden Baileys, men hvad med Matilde Kakao mælk, den er lidt tyk/krafig. tror faktisk at den kunne være rigtig god :) Cecilie - 2011-11-11 20:36:01 Hej :-) Jeg skal lave tiramisu for børn og synes din opskrift lyder rigtig god pånær én ting. Baileys. Et godt tip til hvad den kan erstattes med? Nana H - 2011-11-03 16:56:49 Hej Randi. Jeg ved simpelthen ikke om det er fordi at cremen ikke bliver rørt nok. fordi jeg var også ude for det samme sidst gang at jeg lavede den desværre, men der gik det også så stærkt, men alle andre gange jeg har lavet den har den simpelthen bare været så fin stiv og flot, lige til at servere. Randi - 2011-08-14 11:10:45 God, nem og velsmagende opskrift for folk der ikke er til kaffe :) Jeg havde lavet desserten i en rugbrødsform foret med bagepapir. Jeg havde rengnet med at dem efter 6 timer på køl kunne vendes ud på et fad og pyntes med kakaopulver..... men mascaponecremen bliver simpelthen ikke stiv nok til dette bette nummer.. ÆV Hele desserten splatter bare helt ud...hvad gør jeg galt ? jeg følger opskriften til punkt og prikke. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne