Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tunmousse Min favorit

Tunmousse Min favorit, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Mlc78

Indsendt :





Ingredienser:
3 ds.Tun i vand
1 stort fint hakket løg
 Saft fra ½-1 citron
3.75 dl.Creme fraiche
2.25 dl.fløde - pisket
10 blade husblas
 Salt
 peber
60 g.Kaviar (en smagssag hvormeget der skal i)
 


Opskrift:

-Husblas lægges i blød i vand.
-Tun finhakkes evt i en blender. ligeledes med løget.
-Tun, løg, citron og Creme fraichen blandes godt sammen.
Husblas tages op a vand og knuges fri for overskydende vand. Smeltes i over vandbad eller i microovn. Den smeltet masse røres langsomt i under grundig omrøring.
-Flødeskum vendes i.
-caviar, salt og peber vendes i. Husk og smag så den ikke bliver for fersk, men heller ikke for salt.
-Kom massen i en evt Jelloring fra Tupperware, så er der nemlig hul i midten til en gang gode rejer :)
-Stilles på køl i min 3 timer gerne natten over.
-Pyntes med tomater, citron, kaviar og rejer.
-Serveres med lækkert brød og evt creamefraiche dressing til.

Tips:

Denne tunmousse er bare så cremet og lækker. Mine gæster plejer gerne at spise helt op. Ellers beder de om at få rester med hjem :)




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunmousse



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 10322 gange,
og udskrevet 132 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu