Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gratin med laks og asparges

Gratin med laks og asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksetern

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
800 g.laks i stykker af 3x3 cm
 Smør eller olie til stegning
425 g.afdryppede aspargeshoveder
2 dl.fiskebouillon
200 g.majs fra dåse
1 ½ dl.creme fraiche
100 g.forårsløg skåret i skiver
1 rød peberfrugt i tynde skiver
 Salt
 Peber, friskkværnet
200 g.emmentaler ost, revet.
1 ¼ dl.frisk revet parmesan ost
½ tsk.sød paprikapulver
 


Opskrift:

Fiskestykkerne steges på en tykbundet pande i olie eller smør til stykkerne er gyldne. Krydres med salt og peber. Fisken tages af panden.

Varm ovnen til 180 grader.

Kom fisken i bunden af et ildfast fad, fyld halvt op med asparges. Rør fiskebouillon, creme fraiche, forårsløg, peberfrugt og majs sammen. Krydres med salt og peber, og hældes over fisken.

Kom resten af aspargesene ovenpå fiskeblandingen og dæk så med de to slags ost. Drys med paprikapulver og stil fadet i ovnen i 30 minutter, indtil overfladen er gylden og bobler. Server straks.

Hertil kan serveres en blandet grøn salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14097 gange,
og udskrevet 388 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu