Laks med appelsin og abrikos

Laks med appelsin og abrikos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 appelsin
120 g.tørret abrikoser
2.5 dl.appelsinsaft
2 tsk.grov sennep
1.2 dl.fiskebouillon
3 tsk.maizena
2 spsk.fiskebouillon
1.2 dl.Cremefraiche
1 spsk.hakket purløg
800 g.laks i 4 skiver
 Smør eller olie til stegning
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
Opskrift:
Skær den orange skal af appelsinen og skær i lange tynde strimler. Skær abrikoserne i tynde strimler. Bland de tørrede abrikoser, sennep, appelsinsaften og skal i en mellemstor gryde og varm det igennem i ca. 3 minutter, eller til abrikoserne er bløde. Rør fiskebouillonen i. Rør maizena i en lille skål med fiskebouillon, indtil det er jævnt. Kom det i gryden og rør i 2 minutter eller indtil saucen er tyk. Kom creme fraiche og purløg i, og rør ved svag varme uden at saucen går i kog. Krydres med salt og peber.

Steg fisken på en varm pande i smør eller olie til den er gylden og sprød. Krydres med salt og peber. Kom de varme fiskestykker i et fad og hæld saucen over og server straks med groft brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 10441 gange,
og udskrevet 236 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu