Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kanelsnegle - langtidshævede

Kanelsnegle - langtidshævede, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Tilde

Indsendt :





Ingredienser:
3 dl.mælk
15 g.gær
50 g.smeltet smør
8 dl.hvedemel
1 tsk.salt
3 spsk.sukker
1 tsk.kardemomme
 
 Remonce:
150 g.smør
2 dl.sukker
2 spsk.kanel stødt
 
 Pensling:
 Æg
 


Opskrift:

Aftenen før:

Tag smøret til remoncen ud af køleskabet, så den kan stå og blive blød.

Opløs gæren i den kolde mælk. Tilsæt smeltet smør, salt, sukker og kardemomme. Tilsæt derefter melet lidt efter lidt, mens du rører godt rundt.

Æld dejen godt igennem og ruld den dernæst ud på bordet i et rektangel (ca. 20 x 30 cm).

Lav nu remoncen ved at blande smør, sukker og kanel. Massen smøres ud, så den dækker 2/3 dele af dejen. Den skal ikke dække hele dejen, da smøret ellers løber ud, når sneglene kommer i ovnen.

Rul dejen sammen fra den brede side. Skær den derefter i 16 stykker. Læg et stykke bagepapir på en bakke eller plade, som kan være i køleksabet. Stykkerne lægges på papiret og trykkes dernest flade med hænderne. Pensl dem med vand.

Næste dag:
Tag bakken ud af køleskabet og løft papiret over på en bageplade. Pensl sneglene med æg. Bages i en forvarmet ovn ved 200 c i 15-20 minutter indtil de er gyldne.

Tips:

Når sneglene er kølet af kan de pyntes med glasur.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (11 stemmer)

Opskriften er vist 52518 gange,
og udskrevet 1239 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

bruger  -  2016-02-08 16:07:27
vaeske fra dem vaeltede ud paa bagepladen da den stod i koeleskab. Kom ud ret klistret af koeleskabet


Gitte H.  -  2014-08-10 09:36:57
Fin opskrift! Man kan spare tid ved at drysse sneglene med perlesukker efter pensling. Så er de klar direkte fra ovnen. De bliver mindst lige så lækre - og populære.


Klemme  -  2013-05-01 18:18:40
Jeg bager sneglene i papirsforme - dels holder det på "fyldet", dels er de meget nemme at få plads til i køleskabet.


Karina  -  2013-04-07 20:09:50
Det er så anden gang jeg bager denne opskrift på én uge -manden's fødselsdag på kontoret- den får stor ros. Jeg bager den som en kanelsneglekage, så jeg kommer først et lag dej i en bradepande dernæst remonce og så snegle ovenpå, det bliver den ikke mindre god af og pladsen i køleskabet ikke så træng!


Dorthe  -  2012-12-03 08:27:55
Det er absolut den bedste opskrift på kanelsnegle jeg nogensinde har bagt.Mine gæster var ellevilde, Jeg var ellers meget tvivl da sneglene tilsyneladende ikke var hævet om morgenen. Jeg bagte dobbelt portion og brugte en mindre mængde mel end angivet. Jeg brugte 3 tsk tørgær.


tove  -  2010-11-04 23:16:15
Hvordan går man en bageplade ind i køleskabet? Det gør man ikke - man tager hylderne ud af køleskabet, lægger sneglene på dem og sætter dem tilbage i køleskabet natten over. Fandt jeg ud af i min midnatspanik.