Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















4 forskellige slags chokoladecookies

4 forskellige slags chokoladecookies, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 25 stk.

SmåkagerRet : Småkager - American cookies

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja, dejen er fryseegnet og det er kagerne også.

Indsendt af : Nikoliine

Indsendt :





Ingredienser:
 Grunddej til chokoladecookies:
125 g.blødt smør
1 dl.rørsukker
1 æg
 dl.hvedemel
½ dl.havregryn
½ tsk.bagepulver
½ tsk.salt
100 g.god mørk chokolade 70%
1 lime Skallen heraf
 
 Cookies med hvid chokolade og ingefær:
 1 portion grunddej til chokoladecookies
100 g.god hvid chokolade (i stedet for mørk)
2-3 cm.frisk ingefær
 
 Chokoladecookies med appelsin:
 1 portion grunddej til chokoladecookies
½ dl.kokosmel (istedet for havregryn)
2 usprøjtede appelsiner skal heraf (istedet for lime)
 
 Chokoaldecookies med peanuts:
 1 portion grunddej til chokoladecookies
1 dl.saltedet jornødder
 


Opskrift:

GRUNDDEJ TIL CHOKOLADECOOKIES:
1: Rør smør og sukker godt og rør ægget i.
2: Bland hvedemel, havregryn, bgapeulver og salt og vend det i æggeblandingen.
3: Hak chokoladen groft og vend det i dejen sammen med revet limeskal.
4: Tril dejen i en rulle, og pak den ind i bagepapir eller film. Frys den i ca. 30 min.
5: Varm ovnen op til 180 grader.
6: Skær rullen i 1 cm tykke skiver og læg dem på en plade med bagepapir.
7: Bag kagerne gyldne på ovnens midterrille i ca. 10 min.

COOKIES MED HVID CHOKOLADE OG INGEFÆR:
1: Lav dejen efter grundopskriften, men byt mørk chokolade ud med hvid chokolade og tilsæt revet ingefær, i punkt 1. (når smør og sukker røres sammen)

CHOKOLADECOOKIES MED APPELSIN:
1: Lav dejen efter grundopskriften, men byt havregryn ud med kokos og limeskal med appelsinskal.

CHOKOLADECOOKIES MED PEANUTS:
Lav dejen efter grundposkriften og tilsæt hakkede jordnødder.

Tips:

i kan selv variere jeres "grund cookies" opskrift. find selv på ideer, og tilsæt ingredienser efter jeres smag.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (49 stemmer)

Opskriften er vist 41875 gange,
og udskrevet 883 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Valkyrien  -  2015-03-29 19:56:09
Skal de skæres ud i 1 cm tykke skiver? Bliver de kæmpe store eller? :)


Anni  -  2012-07-02 15:57:32
Vil lige tilføje til Henriette, at næsten alle småkager (uden fyld og glasur) er fryseegnet.


Henriette J  -  2011-09-25 17:11:47
Variationen med kokos og hvid chokolade bliver superskøn når man bruger Lindts hvide chokolade med mandler, alternativt kan man tilsætte mandler også, det smager rigtig godt. Variationen med jordnødder kan godt bruge lidt flere nødder, f.eks. 1/2 del mere. Limeskallen gør kagerne dejligt friske.


Nikolaj  -  2011-07-19 12:03:26
WOW de er gode! Mine personlige favorit cookies! Bager dem altid om fredagen - min familie foretrækker dem her frem for fredagsslik. Denne her opskrift er genial! :-D


Fam. Breum  -  2011-06-09 07:42:12
Tak for kommentaren om at den er nem vi skal bage til en 5. klasse og vil ikke have at det tager for lang tid så endu en gang TAK!


  -  2011-06-01 13:33:49
Rigtig fin opskrift, den var nem at lave.


Henriette  -  2010-10-21 20:16:54
De er super gode, og det er godt at de er fryseegnet. Børnene elsker dem, og mig ligeså. Jeg synes de er gode og lette at lave, og det er et plus.