Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Saftige banan - chokolade cupcakes

Saftige banan - chokolade cupcakes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 16 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Cupcakes

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : dette er ikke prøvet.

Indsendt af : Nikoliine

Indsendt :


Saftige banan - chokolade cupcakes, billede 4 Saftige banan - chokolade cupcakes, billede 1 Saftige banan - chokolade cupcakes, billede 2 Saftige banan - chokolade cupcakes, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2.5 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Creme fraiche 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Kaffe færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3.5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1 nip Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
100 gram Mørk chokolade 86% Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
4 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
  Chokolade glasur:
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
4 spsk. Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Mørk chokolade 86% Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Varm ovnen op til 175 grader.

Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og skummende. (ca. 5 min)
Smelt smørret, hæld cremfraiche og kold kaffe (behøves ikke) i og bland det i æggeblandingen.
Bland hvedemel, bagepulver, kakao og salt i en anden skål, og vend det forsigtigt i dejen.
Hak chokoladen groft og smelt den i en skål over et simrende vandbad. Vend chokoladen i dejen.
Mos banenerne med en gaffel, og vend dem i dejen.

Hæld dejen i muffins formene.
Bag kagerne på ovnens midterrille i ca. 15 min. og lad dem køle af.

GLASUR:
Kog piskefløde, honning, farin og ingefær sammen. Lad det køle lidt.
Rør smør og finthakket chokolade i, så chokoladen smelter.
Lad glasuren køle lidt, inden den smøres på kagerne.
Pynt evt. med m&m's eller andet slik.

Tips:

Fantastisk lækre kager. De er stadig svampede og saftige efter 4 dage, så de kan holde sig i lang tid. Smager ligeså fantastisk 3 dag som 1 dag.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (57 stemmer)

Opskriften er vist 64666 gange,
og udskrevet 772 gange.


Energi:
KJ total 23515 (5598 kcal)
KJ pr. stk. 1469 (349 kcal)
Vægt ialt 1801 gram
Vægt pr. stk. 112 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1305 KJ (310 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 17.7 gram
Kulhydrat 33.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sarah  -  2016-04-15 15:08:08
Rigtiiig gode muffins😋


Per  -  2015-03-21 10:34:50
Meget bastant kage, nærmere konfekt end kage, og glasuren tåler ikke stuetemperatur, så skal opbevares i køleskab


mathilde og ida  -  2012-10-15 15:43:53
super god kage :D men glasuren er alt for flydende


Jane  -  2012-02-22 11:39:46
Der står de skal have 15 min, men de skal faktisk have noget længere, men mums de er godt


  -  2012-01-07 19:20:24
det er nogen rigtig gode muffins lavet dem med min veninde og vi elsket dem:)