Durum morgenboller

Durum morgenboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet, men bedst nybagt

Indsendt af : ipmusenehals

Indsendt :     

Ingredienser:
15 g.gær
4 dl.vand
1 spsk.salt
1 spsk.sukker
1 dl.olivenolie
200 g.Durummel
300 g.Hvedemel
 
Opskrift:
om aftenen:
rær gæren ud i koldt vand, tilsæt olie, salt og sukker, samt melet. lad røremaskinen ælte i 8 min.(dejen skal være meget blød)
stil dejen i køleskab natten over
næste morgen:
tænd ovnen og forvarm den til 230grader
læg dejen pa plade med to spiseskeer.
drys med lidt durummel
bages ca 15- 20 min. til de er gyldne.


Tips:

har gjort det de sidste 2 dage og det har været meget populært, og tager ingen tid.





karakterer:
Opskriften er vist 8960 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-06-13 09:18:44
Karakter 1 herfra. Kunne smide hele molevitten ud, pga den alt for saltede, samt olierede smag. Undrede mig også over at der skulle en hel spiseske salt og en hel deciliter olie i - men fulgte bage opskriften. Tror de vil blive meget gode, hvis man sparer på salt og olie!

  -   2011-12-16 12:34:37
hvor manger bliver der til?