Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hindbærsnitter ( de bedste )

Hindbærsnitter ( de bedste ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : Tine Jensen

Indsendt :




Ingredienser:
300 g.hvedemel
150 g.smør
100 g.sukker
1 æg
 hindbærsyltetøj
 


Opskrift:

Start med at blande sukker og mel. Tilsæt smør(stuetemperatur) og bland til det ikke er flere klumper af smør. Tilsæt ægget og ælt dej hurtigt sammen.

Dejen pakkes ind i film og ligges i køleskabet min. en halv time.

Tag dejen ud og lad den evt ligge lidt, så bliver den lidt blød igen og nemmere at arbejde med.

Del dejen i to stykker og pak den ene halvdel ind igen.
Den anden del ligges på et stykke bageparpir og og trykkes flad med hånden. Lig så et stykke oven på og rul dejen tynd og jævn. Skær kanterne til. Det sammen gøres med den anden halvdel af dejen.
Bages i ca 10 min ved 200 grader. hold godt øje, de skal kun lige have lidt farve i kanten. når de kommer ud er de bløde, men efter få minutter bliver de sprøde.

Smør hinbærsyltetøj på den ene og lig den anden ovenpå. Smør med glasur og drys med krymmel.


Tips:

Når dejen skal skæres til er det en gos ide at bruge en form, som f.eks et aflangt ildfastfad. På den måde er du sikker på at begge stykker bliver lige store og passer perfekt sammen. man kan også komme andre slags syltetøj i. Jeg kan varmt anbefale boysenbær- og abrikossyltetøj




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hindbærsnitter



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (9 stemmer)

Opskriften er vist 21439 gange,
og udskrevet 458 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Benthe  -  2013-06-22 06:18:24
Hej Tove godt du var opmærksom, jeg har byttet om på melis og margarine, den HELT rigtige kommer her: 750 gr. mel, 500 gr. margarine, 250 gr. melis.


Tove  -  2011-10-31 09:10:59
Hej Benthe.2011-10-31. Har du ikke skrevet en fejl, hvor du skrive du bager til 2 plader.Jeg brugte ca.400g.margarine før jeg kunne samle dejen.


benthe  -  2011-06-18 21:57:30
Dette er den helt rigtige opskrift, til forskel fra den længere oppe på siden. Der må efter min mening ikke være hævemiddel i denne dej, gør dem meget hurtigere tørre. Dog er der 50 gr. margarine mere i min opskrift, og de bliver meget lækre, men man kan da bare prøve sig frem. Når endelig jeg laver dem, bager jeg to plader-dem som hører til ovnen, det bliver ialt 2,5 portion : 750 gr. mel, 500 gr. melis, 250 gr. margarine og 2 små æg. Jeg bager iøvrigt marmeladen med 20 min. ved 200 gr.