muscovadosukker eller brun farin500 g. muscovadosukker eller brun farin
300
g.
hvedemel300 g. hvedemel
2
tsk.
kardemomme2 tsk. kardemomme
4
tsk.
bagepulver4 tsk. bagepulver
2
dl.
hvedemel til æblerne 2 dl. hvedemel til æblerne
Opskrift:
skræl æblerne og skær dem i mindre stykker. Hak nødderne. Pisk æg og sukker lyst og skummende, til sukkeret er opløst . Bland mel og bagepulver og kardemomme i en skål, og sigt det derefter i æggeblandingen . Rør det forsigtig sammen. Ryst æblerne med mel i en plastikpose, og vend æbler og nødder i dejen . Kom dejen i en bradepande beklædt med bagepapir, og bag kagen i ca. 45 min ved 200 grader midt i ovnen . Tjek med en strikkepind i midten af kagen, den er færdig hvis intet hænger ved . Læg evt. et stykke stanniol over kagen , hvis den ser ud til at blive for mørk under bagningen . Lad kagen køle lidt af i formen , og vend den herefter ud på en bagerist for at køle helt af .
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6645 gange, og udskrevet 74 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider