Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Maltesers Muffins

Maltesers Muffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Almillowitch

Indsendt :





Ingredienser:
150 g.Maltesers-chokoladekugler
3.75 dl.hvedemel
1.25 dl.usødet mørk kakaopulver
1 spsk.bagepulver
1.25 dl.sukker
2 store æg
2.5 dl.mælk
0.5 dl.solsikkeolie eller smeltet smør
 
 Iceing:
55 g.mørk chokolade
1.25 dl.blødt smør
5 dl.flormelis
 


Opskrift:

Forvarm ovnen til 200¤.
Knus chokoladekuglerne, men gem 12 hele til dekoration.

Sigt mel, kakao, bagepulver ned i stor skål. Rør sukker og de knuste chokoladekugler med ned i melblandingen.

Pisk æggene let i en anden stor skål, og pisk derefter mælk og olie ind i æggene.

Lav en fordybning i midten de tørre indgridienser, og hæld de sammenpiskede indgridienser deri.

Rør indgridienser forsigtigt sammen så de kun lige er blandede. Pas på ikke at røre for længe eler for kraftigt.

Kom dejen i muffinsforme med to skeer, bag i forvarmet ovn ca. 20 minutter, til kagerne er hævet op og er faste.

Lad kagerne afkøle, imens laver du iceingen:

Smelt chokolade i en lille tykbindet gryde. Læg smør i en skål og pisk det luftigt. Sigt flormelis i og pisk blandingen jævn og cremet. Tilsæt smeltet chokolade og pisk godt sammen.

Iceingen puttes oven på de helt afkølede muffins, (ellers vil smøren i iceingen smelte oven på muffinsne) og pynt med en Maltesers-chokoladekugle oven på hver muffin.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 8638 gange,
og udskrevet 80 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu