Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Spaghetti med ristet laks og hvidløg

Spaghetti med ristet laks og hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
4 laksefiléter af 150 g pr. styk
5 spsk.ekstra god olivenolie
10 fedhvidløg, pillet
300 g.tørret spaghetti
50 g.fennikel, tyndt skåret
 tsk.limeskal, revet
2 spsk.limesaft
4 duskefennikeltoppe til pynt
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 220 grader og pensel et ildfast fad med olie. Pensel lakseskiverne med olivenolie, kom en anelse salt og peber på, og læg laksen i det ildfaste fad.

Skær hvidløgene over på langs og læg dem over laksen. Pensel igen med lidt olivenolie og steg fisken i ovnen i 8 - 10 minutter, eller til laksen er gennemstegt.

Imens koges spaghettien al dénte i en stor gryde med kogende vand tilsat lidt salt, sigtes og vendes i olivenolie til de får en skinnende overflade. Vend fennikel og limeskal i pastaen og fordel den i 4 dybe tallerkner.

Kom en laksefilét på hver portion samt saften fra fadet og hvidløgsstykkerne. Stænk med limesaft og pyntes med fennikeltoppene.

Hertil kan også serveres groft brød og en god tomatsalat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10588 gange,
og udskrevet 207 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu