Spaghetti med ristet laks og hvidløg

Spaghetti med ristet laks og hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :

Ingredienser:
4 laksefiléter af 150 g pr. styk
5 spsk.ekstra god olivenolie
10 fedhvidløg, pillet
300 g.tørret spaghetti
50 g.fennikel, tyndt skåret
 tsk.limeskal, revet
2 spsk.limesaft
4 duskefennikeltoppe til pynt
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 220 grader og pensel et ildfast fad med olie. Pensel lakseskiverne med olivenolie, kom en anelse salt og peber på, og læg laksen i det ildfaste fad.

Skær hvidløgene over på langs og læg dem over laksen. Pensel igen med lidt olivenolie og steg fisken i ovnen i 8 - 10 minutter, eller til laksen er gennemstegt.

Imens koges spaghettien al dénte i en stor gryde med kogende vand tilsat lidt salt, sigtes og vendes i olivenolie til de får en skinnende overflade. Vend fennikel og limeskal i pastaen og fordel den i 4 dybe tallerkner.

Kom en laksefilét på hver portion samt saften fra fadet og hvidløgsstykkerne. Stænk med limesaft og pyntes med fennikeltoppene.

Hertil kan også serveres groft brød og en god tomatsalat.


karakterer:
Opskriften er vist 11336 gange,
og udskrevet 223 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu