| |
|
Pasta med 4 oste - quattro formaggi
Pasta med 4 oste - quattro formaggi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| | Pasta efter behag Pasta efter behag | | | | 200 | g. | Mascapone200 g. Mascapone | 50 | g. | Gorgonzola50 g. Gorgonzola | 100 | g. | Parmesan100 g. Parmesan | 100 | g. | Mozzarella100 g. Mozzarella | 5 | dl. | kaffefløde5 dl. kaffefløde | 125 | g. | smør125 g. smør | | | |
| |
Bræk Gorgonzolaen i små stykker, riv Parmesan fint og del Mozzarella klumperne i mindre stykker.
Smelt smør og fløde hældes i. Bringes langsomt i kog under omrøring. Når et koger skrues der ned og Mascarpone tilsættes. Nu må saucen IKKE koge mere.
Når Mascaponen er smeltet tilsættes resten af ostene og smeltes langsomt under omrøring.
Serveres med det samme over eller til penne pasta.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8616 gange, og udskrevet 118 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Cat - 2014-06-21 12:58:51 Kan sovsen genvarmes? Og evt gemmes på køl?
. - 2011-04-29 20:28:57 4 personer?? Nej.. jeg fik nok til 15 mennesker.
|
|