Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pasta med 4 oste - quattro formaggi

Pasta med 4 oste - quattro formaggi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Franklin

Indsendt :





Ingredienser:
 Pasta efter behag
 
200 g.Mascapone
50 g.Gorgonzola
100 g.Parmesan
100 g.Mozzarella
5 dl.kaffefløde
125 g.smør
 


Opskrift:

Bræk Gorgonzolaen i små stykker, riv Parmesan fint og del Mozzarella klumperne i mindre stykker.

Smelt smør og fløde hældes i. Bringes langsomt i kog under omrøring. Når et koger skrues der ned og Mascarpone tilsættes. Nu må saucen IKKE koge mere.

Når Mascaponen er smeltet tilsættes resten af ostene og smeltes langsomt under omrøring.

Serveres med det samme over eller til penne pasta.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7640 gange,
og udskrevet 93 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Cat  -  2014-06-21 12:58:51
Kan sovsen genvarmes? Og evt gemmes på køl?


.  -  2011-04-29 20:28:57
4 personer?? Nej.. jeg fik nok til 15 mennesker.