Laksekoteletter med Rosmarin sauce og steget Vagtelæg

Laksekoteletter med Rosmarin sauce og steget Vagtelæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly)

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     

Ingredienser:
4 laksekoteletter a 150 g
100 g.finthakket løg
2 udkogte kartofler
2 dl.hvidvin
2 spsk.friskhakket rosmarin
200 g.smør
 Salt
 peber, friskkværnet
4 vagtelæg
1 stort bundtpersille, grofthakket
 
Opskrift:
Smelt lidt smør på en tykbundet pande og sauter løgene heri. Tilsæt hvidvinen og de mosede kartofler, lad det koge lidt og passér det igennem en sigte. Tilsæt rosmarin og lad det simre.

Steg laksekoteletterne i smør på en varm pande til de er gyldne og færdigstegte. Steg herefter vagtelæggene og læg dem på laksekoteletterne.

Montere smørret i saucen og anret saucen på 4 varme tallerkner. Læg koteletterne på midten af tallerknerne, og drys rigeligt med friskhakket persille på.

Server kogt Basmatis ris til.





karakterer:
Opskriften er vist 10554 gange,
og udskrevet 157 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu