Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laksekoteletter med Rosmarin sauce og steget Vagtelæg

Laksekoteletter med Rosmarin sauce og steget Vagtelæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly)

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
4 laksekoteletter a 150 g
100 g.finthakket løg
2 udkogte kartofler
2 dl.hvidvin
2 spsk.friskhakket rosmarin
200 g.smør
 Salt
 peber, friskkværnet
4 vagtelæg
1 stort bundtpersille, grofthakket
 


Opskrift:

Smelt lidt smør på en tykbundet pande og sauter løgene heri. Tilsæt hvidvinen og de mosede kartofler, lad det koge lidt og passér det igennem en sigte. Tilsæt rosmarin og lad det simre.

Steg laksekoteletterne i smør på en varm pande til de er gyldne og færdigstegte. Steg herefter vagtelæggene og læg dem på laksekoteletterne.

Montere smørret i saucen og anret saucen på 4 varme tallerkner. Læg koteletterne på midten af tallerknerne, og drys rigeligt med friskhakket persille på.

Server kogt Basmatis ris til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7935 gange,
og udskrevet 104 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu