lakseskiver á 175 g pr. stk.4 lakseskiver á 175 g pr. stk.
1
spsk.
hvidløgsolie til pensling1 spsk. hvidløgsolie til pensling
2
lime, saften heraf2 lime, saften heraf
Salt Salt
Peber, friskkværnet Peber, friskkværnet
2
avocadoer2 avocadoer
3
spsk.
limesaft3 spsk. limesaft
1
spsk.
afdryppede kapers1 spsk. afdryppede kapers
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
1
spsk.
olivenolie1 spsk. olivenolie
1
knsp.
cayennepeber1 knsp. cayennepeber
½
tsk.
salt½ tsk. salt
Opskrift:
Pensel lakseskiverne med hvidløgsolien og steg dem på en meget varm pande, til de er gyldne og sprøde. Krydres med salt og peber. Lad limesaften koge med de sidste minutter af stegningen. Lad lakseskiverne hvile på panden inden servering i et par minutter.
Halvér avocadoerne og fjern stenene. Udhul dem med en ske og blend kødet sammen med limesaften til en grov konsistens. Rør mosen med resten af ingredienserne, smag til med salt og peber.
Tilbered puréen max ½ time før servering, og stil den tildækket i køleskabet.
Hertil serveres en grøn blandet salat og majschips.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(15 stemmer)
Opskriften er vist 22056 gange, og udskrevet 822 gange.
Kommentarer
maria - 0000-00-00 00:00:00 Dejlig ret. Jeg serverede med pasta isf salat. Avocado creme var en dejlig overraskelse!
Hende der elsker laks - 0000-00-00 00:00:00 LYDER vildt lækkert
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider