Amerikansk lam på spyd

Amerikansk lam på spyd, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Grillspyd - Grillspid

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.fårefars
1 spsk.olivenolie
1 løg
0.5 spsk.mild karry pulver
250 g.tørrede abrikoser
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Svits det hakkede løg i lidt olie i en kasserolle. Tilsæt karryen, når løget er blankt og brand karryen af i to minutter. Tilsæt de udblødte abrikoser - det tager kun et øjeblik, hvis man hælder lidt kogende vand over. Varm dem igennem og tag kasserollen fra varmen.

Tilsæt lammekødet i passende tern og lad det trække seks timer.

Træk kødet på stegespyd - træ er bedst - og grill ca. fem minutter på hver side. Marinaden bringes i kog.

Kødet serveres med løse ris og marinaden hældt over.





karakterer:
Opskriften er vist 23942 gange,
og udskrevet 354 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu