Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lakridskarameller

Lakridskarameller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SlikRet : Slik - Karameller

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
5 dl.piskefløde 38%
250 g.sukker
125 g.glukose
2 tsk.lakridspulver
 
 Til at trille i:
50 g.lakridspulver
 


Opskrift:

Kog alle ingredienser (undtaget lakridspulver), indtil karamellen er godt gylden og meget tyktflydende. Rør i den med jævne mellemrum, dog mest i slutningen. Karamellen er færdigkogt, når den er godt gyldenbrun og begynder at slippe grydens bund efter ca. 20-35 minutter ved jævn, god varme.

Tag gryden af varmen, tilsæt lakridspulveret og rør godt.

Hæld karamellen op i en beholder, ca. 18x 18 cm, der er foret med olieret bagepapir på både bund og sider. Læg også olieret bagepapir på toppen.

Lad karamellen afkøle ved stuetemperatur helst til næste dag – alternativt fem timer.

Udskæres i 7x7, i alt 49 stk., og vendes i lakridspulver.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (15 stemmer)

Opskriften er vist 16339 gange,
og udskrevet 300 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

tulle  -  2012-01-23 22:15:28
virkelige gode, har den rigtige konsistens og smager godt, skulle dog koge næsten 1 time