Kog alle ingredienser (undtaget lakridspulver), indtil karamellen er godt gylden og meget tyktflydende. Rør i den med jævne mellemrum, dog mest i slutningen. Karamellen er færdigkogt, når den er godt gyldenbrun og begynder at slippe grydens bund efter ca. 20-35 minutter ved jævn, god varme.
Tag gryden af varmen, tilsæt lakridspulveret og rør godt.
Hæld karamellen op i en beholder, ca. 18x 18 cm, der er foret med olieret bagepapir på både bund og sider. Læg også olieret bagepapir på toppen.
Lad karamellen afkøle ved stuetemperatur helst til næste dag – alternativt fem timer.
Udskæres i 7x7, i alt 49 stk., og vendes i lakridspulver.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(15 stemmer)
Opskriften er vist 16863 gange, og udskrevet 333 gange.
Kommentarer
tulle - 2012-01-23 22:15:28 virkelige gode, har den rigtige konsistens og smager godt, skulle dog koge næsten 1 time
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider