Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græsk Lasagne

Græsk Lasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Johan Ahrensbach

Indsendt :





Ingredienser:
1 pakkelasangeplader
500 g.hakket oksekød
3 rødløg
1 ds.flåede tomater
2 fedhvidløg
1 spsk.oliven olie
1 tsk.basilikum
1 tsk.chili
12 sorte oliven uden sten
 Salt
 peper
150 g.blok-fetaost
 


Opskrift:

Brun kødet i en gryde. Hak rødløgene så fint som de fortrækkes og snit de 12 oliven i ringe. Smid rødløg, Oliven og de flåede tomater i sammen med det brunede kød. lad det hele simre i 5 min. pres hvidløgene i gryden. Tilsæt chili og basilikum rør rundt og smag til med salt og peper. Det var sovsen. nu kommer det sjove. forvarm ovnen på 200 grader (c) og klargør et ildfast fad. hæld et par skefulde af sovsen i bunden af fadet så det lige dækker bunden af fadet. overdæk da med lasangeplader.dæk nu det lag du har lavet med kødsovs og skær din feta ud i tynde skiver. Læg et par af fetaskiverne i midten af dit lag af kødsovs. Dæk dette lag af lasangeplader og læg endnu en gang kødsovs og feta på. fortsæt denne prosess indtil du er løbet tør for sovs eller fadet har nået sit max. drys fingerspidser salt på toppen og smid lasagnen i ovnen i 25 min. tag den ud og lad den trække i 10 min inden servering. velbekommen.

Tips:

smager glimrene med hvidløgsbrød og grøn salat. ( græsk salat ville være prikken over i'et)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8607 gange,
og udskrevet 122 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-03-24 14:53:45
Kødet var desværre ikke nok, kun til to lag, og i det hele taget indeholdt den ikke rigtig andet end kød. Men den var alligevel meget god!