Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Æble/Tosca Kage

Æble/Tosca Kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Riskage1987

Indsendt :





Ingredienser:
 Dej:
150 g.smør (blødt)
150 g.sukker
2 æg
1-2 tsk.Vanillesukker
350 g.hvedemel
4 tsk.bagepulver
1 dl.mælk
4 æbler
 
 Topping:
100 g.mandelsplitter/hakkede nødder
75 g.smør (blødt)
75 g.sukker
3 spsk.fløde
1 spsk.sirup (helst lys)
1 spsk.hvedemel
1 tsk.stødt kanel
 


Opskrift:

Tænd ovnen på 200 grader og smør en springform (ca. 26 cm.) med smør.

Rør smør og sukker cremet, rør æggene i ét af gangen.

Tilsæt vanillie. Siget mel med bagepulver og rør det i dejen skiftevis med mælken.

Fyld dejen i formen.

Skræl æblerne og skær dem i både uden kernehus. Tryk dem godt ned i dejen og sæt kagen i ovnen i 45 min

Kom ale topping ingredienserne i en gryde og giv det et opkog.

Fordél det over kagen, skru op på 250 grader og bag yderligere i ca. 10 min.

Stil kagen på en rist og lad den hvile 10 min.

Skær kanten fri med en kniv, tag kagen ud af formen og lad den afkøle på risten.

Tips:

Arbejdstid: 45 min. bagetid: 1 t.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6969 gange,
og udskrevet 151 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Riskage1987  -  2010-09-22 08:38:58
Toppingen vil jeg råde folk til at gange op med 2 for at det passer


Riskage1987  -  2010-09-20 19:40:52
kan røres i en røremaskine