Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Suppe med hakket kyllingefars

Suppe med hakket kyllingefars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Mark

Indsendt :



Ingredienser:
450-500 g.hakket kyllingefars
2 løg
3 stilkebladselleri
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
0.5 tsk.paprika
1 lille finthakket hvidløg
1 stor dåse koncentreret tomatpuré
1.5 l.hønse boullion
200 g.suppehorn
 Salt
 
Opskrift:
Svits kyllingefarsen i en gryde. Skær løg, bladselleri og pebefrugt i små terninger, kom dem i gryden og svits dem sammen med kødet. Tilsæt paprika, hvidløg, tomatpuré og boullion og giv det hele et opkog.

Kog nudlerne i en gryde med let saltet vand som anvist på pakken.

Smag suppen til med salt og peber.

Suppe og nudler severes hver for sig så man hver især kan tage den potion man nu lyster.

Severes med flutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 16009 gange,
og udskrevet 222 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

pernille  -  2015-11-20 07:52:27
den smager perfekt..:)

  -  2014-03-05 15:10:57
Nu må vi have udryddet dette brug af ordet " fars". Fars er kød blandet med diverse ingredienser. Så lær det dog.