Suppe med hakket kyllingefars

Suppe med hakket kyllingefars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Mark

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
450-500 g.hakket kyllingefars
2 løg
3 stilkebladselleri
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
0.5 tsk.paprika
1 lille finthakket hvidløg
1 stor dåse koncentreret tomatpuré
1.5 l.hønsebouillon
200 g.suppehorn
 Salt
 
Opskrift:
Svits kyllingefarsen i en gryde. Skær løg, bladselleri og pebefrugt i små terninger, kom dem i gryden og svits dem sammen med kødet. Tilsæt paprika, hvidløg, tomatpuré og boullion og giv det hele et opkog.

Kog nudlerne i en gryde med let saltet vand som anvist på pakken.

Smag suppen til med salt og peber.

Suppe og nudler severes hver for sig så man hver især kan tage den potion man nu lyster.

Severes med flutes.


karakterer:
Opskriften er vist 18113 gange,
og udskrevet 245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

pernille  -  2015-11-20 07:52:27
den smager perfekt..:)

  -  2014-03-05 15:10:57
Nu må vi have udryddet dette brug af ordet " fars". Fars er kød blandet med diverse ingredienser. Så lær det dog.