Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Suppe med hakket kyllingefars

Suppe med hakket kyllingefars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Hakket kylling

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Mark

Indsendt :





Ingredienser:
450-500 g.hakket kyllingefars
2 løg
3 stilkebladselleri
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
0.5 tsk.paprika
1 lille finthakket hvidløg
1 stor dåse koncentreret tomatpuré
1.5 l.hønse boullion
200 g.suppehorn
 Salt
 


Opskrift:

Svits kyllingefarsen i en gryde. Skær løg, bladselleri og pebefrugt i små terninger, kom dem i gryden og svits dem sammen med kødet. Tilsæt paprika, hvidløg, tomatpuré og boullion og giv det hele et opkog.

Kog nudlerne i en gryde med let saltet vand som anvist på pakken.

Smag suppen til med salt og peber.

Suppe og nudler severes hver for sig så man hver især kan tage den potion man nu lyster.

Severes med flutes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14482 gange,
og udskrevet 179 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

pernille  -  2015-11-20 07:52:27
den smager perfekt..:)


  -  2014-03-05 15:10:57
Nu må vi have udryddet dette brug af ordet " fars". Fars er kød blandet med diverse ingredienser. Så lær det dog.