Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Musliboller (Nemme og Lækre)

Musliboller (Nemme og Lækre), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sandra

Indsendt :





Ingredienser:
120 g.müsli (eksempelvis den økologiske fra Kornkammeret sorter evt. de hele nødder fra)
1.5 dl.yoghurt naturel
2.5 dl.vand
50 g.gær
1 spsk.sukker
1 tsk.salt
500 g.hvedemel
0.5 dl.olie
 


Opskrift:

1. Bland yoghurt med vand

2. Smulr gæren heri

3. Tilsæt sukker og salt og pisk det sammen

4. Bland nu müsli ved, og lad det stå 10 minutter

5. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen til den er smidig

6. Stilles til hævning 30 minutter

7. Form nu boller og læg på plade med bagepapir
8. Efterhæver nu 45 minutter

9. Bages ved 200 grader varmluft på nederste rille i 15 minutter







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (56 stemmer)

Opskriften er vist 34324 gange,
og udskrevet 799 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-04-05 14:18:32
Jeg kom ikke sukker i dejen da der var figner og dadler og rosiner i min musli. Så jeg syntes det var sukker nok. Bollerne blev dejlig luftige og smagte helt fantastisk.


Alice Nielsen  -  2016-02-08 18:13:45
Lækre boller. Jeg brugte kun 350 g. hvedemel. Af denne portion blev der 12 boller a 70 g før bagning.


Herdis  -  2011-02-17 12:33:11
Der er alt for meget mel, jeg brugte kun ca. 300 g mel og de blev rigtig fine !


Bibelot  -  2010-12-28 15:08:48
Karakter et 10-tal, det er nemlig kornkammerets egen opskrift, bortset fra at bagetiden er forlænget med 5 minutter, hvilket jeg iøvrigt selv gør. Desuden lader jeg bollerne hæve i over en time (60-75 min), før jeg bager dem. Endelig tager jeg nødderne fra i kornkammermüslien inden jeg vejer mængden af. Opskriften passer fint til ca. 15 boller (vægt ca. 75-80 g. før bagning).


Katrine  -  2010-11-21 20:50:59
De er virkelig, virkelig gode :))