Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rabarberchutney

Rabarberchutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

SyltningRet : Syltning - Chutney - Chutneyer

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Rabarberchutney, billede 4 Rabarberchutney, billede 1 Rabarberchutney, billede 2 Rabarberchutney, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 dl.hvidvinseddike
200 g.sukker
1 løg
1 spsk.salt
500 g.rabarber (evt. fra fryseren)
1 æble
1 dl.rosiner
1 tsk.sennepspulver
1 nipcayennepeber
 evt. lidt kartoffelmel
 


Opskrift:

Pil og hak løget. Sæt en gryde over og kog i den en lage af eddike, sukker og salt samt det hakkede løg. Skyl rabarberne og skær dem i stykker a 1 cm. Skræl æblet og skær det ud i terninger på 1x1 cm. Kom så rabarber- og æblestykker ned i lagen sammen med rosiner og sennepspulver. Lad det hele koge videre i 3 minutter og smag så evt. til med et drys cayennepeber. Er chutneyen lidt for tynd kan den jævnes med lidt kartoffelmel. Chutneyen serveres kold, og har godt af at stå, så lav den evt. dagen før.

Tips:

Tilsæt evt. frugtfarve hvis det er den gamle ikke særlig røde type rabarber du bruger.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 12493 gange,
og udskrevet 208 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-10-07 17:25:48
Der er jo en pæn mængde sukker i som konserverer også...


  -  2012-05-11 23:08:45
R den så konserveret via edikelagen eller skal det efterfølgende henkoges??