Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillet laks med Spaghetti

Grillet laks med Spaghetti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :


Grillet laks med Spaghetti, billede 4 Grillet laks med Spaghetti, billede 1 Grillet laks med Spaghetti, billede 2 Grillet laks med Spaghetti, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.laksefilet uden skind
 spsk.olivenolie
1 spsk.hakket basilikum
2 fedhvidløg, presset
 
400 g.spaghetti
2 spsk.frisk hakket basilikum
30 g.ristede pinjekerner
30 g.frisk revet parmesan ost
 


Opskrift:

Spaghetti koges al dénte i en stor gryde med kogende vand tilsat lidt salt. Sigtes og kommes tilbage i gryden. Vendes med basilikum, ristede pinjekerner og parmesan osten. Holdes varm.

Olie smeltes på en tykbundet pande, og laksefiléterne pensles med lidt olie blandet med basilikum og hvidløg. Steges i 3 - 4 minutter på hver side, til laksefiléterne er gyldne og gennemstegte.

Pastaen kommes i bunden på et serveringsfad og laksefiléterne lægges ovenpå.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (13 stemmer)

Opskriften er vist 48525 gange,
og udskrevet 1393 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

jesper  -  2010-08-26 15:44:02
du kalder det for en grillet laks? hvor i din opskrift står der at laksen skal grilles? du steger den på en pande, det er ikke at grillstege den, skal enten foregå på en grillpande eller på en rigtig grill. synes kødet blivr for tørt har prøvet at lave det, som du vidste og fortalt.


Ann  -  2008-11-13 06:20:11
Jeg syntes den er rigtig god. Jeg har bare udvidet den lidt. Pastaen koges med en bullion terning (grøntsags), og så koger jeg nogle broccoli med i vandet. Når det er kogt færdig kommer jeg det over i et ildfast fad, sammen med noget af vandet, så det ikke bliver så tørt. Så steger jeg fisken som beskrævet ovenfor, og plukker den i mindre stykker, og drysser over. Til sidst gratineres retten i ovnen i mellem 15-30 minutter, afhængig af hvor sprød du vil have osten... Jeg har prøvet med pinjekerner, og de smager også godt. Men jeg ksn så ikke tåle den nickel der er i dem, så det lod vi være med... Velbekomme


MJ  -  2008-05-26 14:45:59
Det betyder at du koger spaghettien, så der stadig er lidt bid i den.


...  -  2008-02-18 15:00:23
Hva betyder al dente?


anni  -  0000-00-00 00:00:00
det bliver for tørt. server med ostesovs i stedet