Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rosinboller og Rosinbrød

Rosinboller og Rosinbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 brød, 15 boller 

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Bær - Rosiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Frederikke

Indsendt :




Ingredienser:
100 g.smør
2 dl.mælk
1 pk.gær (50 g.)
1 tsk.salt
1 æg
50 g.sukker (4 spsk.)
200 g.A-38
100 g.rosiner
500 g.mel (8½ dl.)
 
 Pensling:
 Sammenpisket æg
 


Opskrift:

Smelt smørret og hæld det i en skål,
tilsæt mælk og rør gæren ud heri.
Kom de øvrige ingedienser i. Ælt dejen godt igennem, og stil den til hævning et lunt sted, ca. 30 min. Tænd ovnen på 200 grader. Del dejen i to lige store dele. Form den ene halvdel til brød, der ligges i en smørsmurt form. Den anden halvdel skæres i 15 stykker og formes til boller.
Efterhæves ca. 30 min. Pensles med et sammenpisket æg.
Baagetid: Rosinbrød ca. 30 min., boller ca. 15 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (14 stemmer)

Opskriften er vist 10639 gange,
og udskrevet 334 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lasse  -  2012-04-16 16:46:41
Niiiiiiice :----D den holder hele vejen.


Maria  -  2011-09-28 21:30:42
fantastisk konsistens! har bagt tons af boller på min kostskole men den her opskrift vinder en klar førsteplads!