Havregrynsbrød til bagemaskine

Havregrynsbrød til bagemaskine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 1 Brød
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
280 ml. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
120 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 tsk. Gær, frisk
   
Opskrift:
Ingredienserne tilsættes til bageformen i den rækkefølge som de er beskrevet. Tørgæren tilsættes til sidst og anbringes i en lille fordybning i melet. Bages på program 1 på Melissa bagemaskine





karakterer:
Opskriften er vist 14171 gange,
og udskrevet 250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7768 (1849 kcal)
KJ pr. Brød 7768 (1849 kcal)
Vægt ialt 503 gram
Vægt pr. Brød 503 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1544 KJ (367 kcal)
Protein 9.9 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 70.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-02-25 00:30:07
Supergod opskrift.... tilsætter dog 320 ml vand i stedet for 280, så bliver brødet ikke så kompakt...