bouillon (8 dl vand og 3 grøntsagsterninger).8 dl. bouillon (8 dl vand og 3 grøntsagsterninger).
Salt Salt
Peber Peber
2
spsk.
sherry2 spsk. sherry
1
dl.
fløde1 dl. fløde
500
g.
rejer500 g. rejer
Opskrift:
Rens champignon og skær dem i tynde skiver. Rens porrerne, skyl dem grundig og skær dem i fine skiver. Rens pebrene og skær dem i små tern.
Varm en slip-let pande og svits champignonerne heri. De må ikke tage farve. Tilsæt porrer og peber. Lad grøntsagerne simre under omrøring et par min uden de tager farve. Tilsæt salt og peber.
Hæld boillon på og lad suppen koge ca 15 min. Tilsæt rejer. Smag til med sherry og fløde.
Tips:
Kan evt serveres med små brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(5 stemmer)
Opskriften er vist 3948 gange, og udskrevet 72 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider