Lørdagssuppe

Lørdagssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :

Ingredienser:
200 g.champignon
500 g.porrer
2 pebre i små tern
8 dl.bouillon (8 dl vand og 3 grøntsagsterninger).
 Salt
 Peber
2 spsk.sherry
1 dl.fløde
500 g.rejer
 
Opskrift:
Rens champignon og skær dem i tynde skiver. Rens porrerne, skyl dem grundig og skær dem i fine skiver. Rens pebrene og skær dem i små tern.

Varm en slip-let pande og svits champignonerne heri. De må ikke tage farve. Tilsæt porrer og peber. Lad grøntsagerne simre under omrøring et par min uden de tager farve. Tilsæt salt og peber.

Hæld boillon på og lad suppen koge ca 15 min. Tilsæt rejer. Smag til med sherry og fløde.

Tips:

Kan evt serveres med små brød.


karakterer:
Opskriften er vist 3997 gange,
og udskrevet 75 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu