Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Paprikasovs I

Paprikasovs I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
150 g.bacon i tern
1 stort zitauerløg
20 g.smør
5 dl.bouillon
2 spsk.paprika
1 ds.flåede hakkede tomater
70 g.tomatpure konc.
 
Opskrift:
Bacon og løg skæres i tern. svitses i fedtstoffet, hvorefter panden tages fra varmen. Paprika røres i, bouillon hældes ved, og panden sættes på varmen igen. Tomatkoncentrat tilsættes. Saucen kogens igennem i 10 min. ved svag varme.

Saucen jævnes evt. med meizena. Smages til med salt og friskkværnet peber. De flåede hakkede tomater tilsættes til sidst og varmes i saucen et øjeblik.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 27701 gange,
og udskrevet 417 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2020-08-02 17:15:09
I stedet for at jævne saucen med maizena, så blend det sammen. Det er hvert fald sådan den skal laves iflg. kokkebogen, og sådan en professionel kok ville lave den ;)