Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Alletiders banankage med karamelglasur

Alletiders banankage med karamelglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Annika

Indsendt :


Alletiders banankage med karamelglasur, billede 4 Alletiders banankage med karamelglasur, billede 1 Alletiders banankage med karamelglasur, billede 2 Alletiders banankage med karamelglasur, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
275 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
  Karamelglasur:
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 dl. Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
0.25 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   


Opskrift:

Kagen:
Alle de tørre ingredienser hældes i en skål og blandes rigtig godt.
Smeltet smør og sukker piskes godt i en anden skål.
Tilsæt 1 æg af gangen.
Og så de mosede bananer og mælken.
Nu tilsættes de tørre ingredienser.

Hældes i en lille smurt bradepande og bages ved 175 grader C. alm. ovn i 45 min.


Glasuren:
Smør, brun farin, vanillesukker og mælk varmes i gryde til smøren er smeltet.
Gryden tages af varmen og flormelissen tilsættes.

Glasuren hældes nu på den afkølede kage.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (67 stemmer)

Opskriften er vist 70119 gange,
og udskrevet 1697 gange.


Energi:
KJ total 20397 (4856 kcal)
KJ pr. Pers. 1699 (404 kcal)
Vægt ialt 1508 gram
Vægt pr. Pers. 125 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1352 KJ (322 kcal)
Protein 3.6 gram
Fedt 13.7 gram
Kulhydrat 46.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Møller  -  2015-02-05 13:52:49
Træls fremgang beskrivelse, alle tørre ingredienser mixes i skal og så pludselig tørt sukker med æg og smør øv for det smider en hel bunke ud nu :-(


Camilla   -  2013-08-12 19:18:06
bedste opskrift. mmh lavede muffins halvdelen med chokolade stykker i og den anden halvdel med chokolade oven på. virkelig den bedste opskrift, bagte en anden i går som var til og smide ud men så faldt jeg for denne.


Mig   -  2013-04-17 16:09:27
Sukker er alså også en tør ingrediens !!!!!!


  -  2012-10-14 14:04:11
Jeg brugte kaffe i stedet for mælk til glasuren :o)


Cecilie  -  2012-08-14 12:39:59
Den er så god den smager så godt der er ingen problemmer med den kage den flyder i min mund som en reegnbue giver den 10 stjerne!!


kaj  -  2012-03-07 06:27:39
mega god kage!!!


Annika Kielstrup Jørgensen  -  2011-10-16 11:56:20
Lækker og saftig kage. Lige noget for mig og mine veninder.


Mathias   -  2011-10-14 14:10:42
Så nu er den i ovnen :-D mums glæder mig og dig der skrev folk brokkede sig giver dig ret jeg er selv 12 år og læste opskriften igennem og lavede ikke fejlen.


  -  2011-10-08 12:23:50
Super nem opskrift, også selvom der er folk brokker sig over det med sukkeret. Jeg læser selv hele opskriften igennem inden jeg går igang, så jeg er sikker på ikke at gøre noget forkert. Det kunne andre evt. også prøve, istedet for at blive sure over sådan en lille "fejl", eller hvad man nu skal kalde det. Lækker kage! Nam nam :-)


jasmin   -  2011-07-12 21:52:50
nøj den var god det syntes min familie også og vi gav den 6 karakter hilsen jasmin


Sune  -  2011-06-22 13:18:40
Lav venligst opskriften om så at man ikke blander sukkeret sammen med de andre tørre ingredienser :-)


Claus  -  2011-01-30 12:47:35
Nøøøøøj hvor er den god.. Jeg har allerede lavet den 3 gange nu.. Hvis der ikke er andre end mig der har tænkt på det så prøv at komme ca. 100 gr. hakket mørk chokolade i.. det giver lige et ekstra lille kick til den i forvejen søde kage.. god fornøjelse..


Sofie  -  2011-01-23 17:25:06
den ser rigtigt god ud.


  -  2010-10-19 11:11:18
God kage...Men: Der står i starten at man skal blande alle de tørre engredienser sammen. (det gør man så) Derefter står der at man skal blande smør og sukker sammen. Men der har jeg ligesom brugt sukkeret (som er en tør engrediens)!!! Meget irreterende!!!


Annika  -  2010-09-14 00:29:08
Det er mig som idag har indsendt denne opskrift. Og efter jeg gjorde det, eksperimenterede jeg lidt. Prøvede ta lave den bare lidt sundere, flere fibre og mindre fedt. Brugt 1½ dl. flydende margarine, kunne måske også have været olie, istedet for de 150 gr. smør. Og i stedet for 275 gr. hvedemel, brugte jeg 100 gr. hvedemel 100 gr hvid hvede 75 gr. grahamsmel Og kagen blev fantastisk. Er du ikke til den helt super søde glasur så forsøg med noget andet. Tror jeg næste gang skal have en meget fyldig og mørk chokolade smeltet på toppen... Mums :o)