Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lammekød i æg

Lammekød i æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
7-800 g.lam mekød uden ben
 Olivenolie
3 fedhvidløg
3 stilkefrisk rosmarin
3 dl.hvidvin
 Salt
 Peber
4 store æg
4 spsk.Parmesan
 
Opskrift:
Skær lammekødet i mindre stykker som til mørbradbøffer. Pil hvidløgsfedene og hak dem. Varm olien og brun kødet på begge sider. Tilsæt hvidløg og rosmarin. Hæld hvidvin ved og krydr med salt og peber. Lad kødet simre, til det er mørt 30-40 minutter. Læg kødet i et ovnfast fad og hæld lidt stegesky ved. Pisk æggene let sammen med reven parmesanost, salt og peber. Hæld æggemassen over kødet. Stil retten i den nederste halvdel af ovnen ved 200 grader C ca. 15 minutter eller til æggemassen er stivnet.

Server retten med brød og salat


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1606 gange,
og udskrevet 40 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu