Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Persille sovs

Persille sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : ChristianA

Indsendt :



Ingredienser:
50 g.smør
1 okse buillonterning
3-4 spsk.hvedemel
 sødmælk efter behov
2 bdt.persille
 Citronsaft
 Salt
 Peber
0.25 tsk.muskatnød
 
Opskrift:
Smelt 50g smør i en gryde. Når smøret er ved at være smeltet tilsættes en oksebuillon terning. Denne skal opløses i smøret. Når den er det og smøret er smeltet med den, tilsættes der mel ca. 3-4 spsk (Alt efter behov for tykheden, husk at rør hele tiden så det ikke brænder på). Når al melen er rørt sammen med smøret, tilsættes der sødmælk lidt af gangen ved gennemrøring, indtil den har fået har fået den konsistens du ønsker. Til sidst tilsættes persillen, og der smages til med et skvisk citron saft, salt og masser af peber samt en kvart tsk. muskatnød.
Velbekommen

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 5899 gange,
og udskrevet 127 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu