Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Persille sovs

Persille sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : ChristianA

Indsendt :





Ingredienser:
50 g.smør
1 okse buillonterning
3-4 spsk.hvedemel
 sødmælk efter behov
2 bdt.persille
 Citronsaft
 Salt
 Peber
0.25 tsk.muskatnød
 


Opskrift:

Smelt 50g smør i en gryde. Når smøret er ved at være smeltet tilsættes en oksebuillon terning. Denne skal opløses i smøret. Når den er det og smøret er smeltet med den, tilsættes der mel ca. 3-4 spsk (Alt efter behov for tykheden, husk at rør hele tiden så det ikke brænder på). Når al melen er rørt sammen med smøret, tilsættes der sødmælk lidt af gangen ved gennemrøring, indtil den har fået har fået den konsistens du ønsker. Til sidst tilsættes persillen, og der smages til med et skvisk citron saft, salt og masser af peber samt en kvart tsk. muskatnød.
Velbekommen




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 5695 gange,
og udskrevet 113 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu