Persille sovs

Persille sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : ChristianA

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
50 g.smør
1 bouillonterning, okse
3-4 spsk.hvedemel
 sødmælk efter behov
2 bdt.persille
 Citronsaft
 Salt
 Peber
0.25 tsk.Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Smelt 50 g smør i en gryde. Når smørret er ved at være smeltet tilsættes en oksebouillon terning. Denne skal opløses i smørret.

Når den er det og smørret er smeltet med den, tilsættes der mel ca. 3-4 spsk. (Alt efter behov for tykheden, husk at rør hele tiden så det ikke brænder på).

Når al melet er rørt sammen med smørret, tilsættes der sødmælk lidt af gangen ved gennemrøring, indtil den har fået har fået den konsistens du ønsker.

Til sidst tilsættes persillen, og der smages til med et skvisk citron saft, salt og masser af peber samt en kvart tsk. muskatnød.
Velbekommen


karakterer:
Opskriften er vist 6329 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu