Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hyldeblomstsauce

Hyldeblomstsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
15 hyldeblomststilke med blomster
2 dl.Vand
150 g.sukker
0.5 citron saften heraf
 


Opskrift:

Hyldeblomststilke skylles i koldt vand. Koges 8-10 minutter i vand med sukker og saften fra citronen. Sigtes og koges derefter ned, til saucen får en tynd sirupsagtig konsistens.

Kan anvendes både til varme og kolde desserter.

Tips:

Samme fremgangsmåde kan bruges med hyldestilke med bær på, så saucen bliver dyb rød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2762 gange,
og udskrevet 25 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu