Bagt Kreoler Laks

Bagt Kreoler Laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red:

Bagt Kreoler Laks, billede 4 Bagt Kreoler Laks, billede 1 Bagt Kreoler Laks, billede 2 Bagt Kreoler Laks, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.laksefilet uden skind
 
1 spsk.Worcestershire sauce
½ tsk.paprikapulver
½ tsk.hvid peber
½ tsk.cayennepeber
½ tsk.hvidløgssalt
1 tsk.tørret dild
 
20 g.smør
200 g.løg, finthakket
200 g.grøn peberfrugt, finthakket
2 stilkebladselleri, finthakket
 
2 dl.fiskebouillon (vand + terning)
1 tomat flået og grofthakket (½ ds. hakkede tomater)
 
Opskrift:
Smør et ovnfast fad med olie eller smør, anret laksefiléterne heri. Dryp Worcestershire saucen over.

Bland paprika, peber, cayennepeber, hvidløgssalt og dild, og drys det på laksefiléterne. Stil fadet til side.

Smelt smørret på en stegepande og svits løg, peberfrugt og selleri i 5 minutter.

Tilsæt fiskebouillonen og tomaten, og lad det simre i 5 minutter.

Hæld grønsagsblandingen over laksefiléterne og bag dem i ovnen i 20 - 30 minutter ved 180 grader C. alm. ovn.

Hertil serveres nykogt ris eller pasta.


karakterer:
Opskriften er vist 56272 gange,
og udskrevet 1924 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Gerda  -  2019-05-15 09:36:12
Lækker, krydret ret.😃

Annalise  -  2008-03-10 10:25:22
Meget lækker ret - kan varmt anbefales

michael  -  2007-10-26 00:31:48
meget lækkert