Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bagt Kreoler Laks

Bagt Kreoler Laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :


Bagt Kreoler Laks, billede 4 Bagt Kreoler Laks, billede 1 Bagt Kreoler Laks, billede 2 Bagt Kreoler Laks, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.laksefilet uden skind
 
1 spsk.Worcestershire sauce
½ tsk.paprikapulver
½ tsk.hvid peber
½ tsk.cayennepeber
½ tsk.hvidløgssalt
1 tsk.tørret dild
 
20 g.smør
200 g.løg, finthakket
200 g.grøn peberfrugt, finthakket
2 stilkebladselleri, finthakket
 
2 dl.fiskebouillon (vand + terning)
1 tomat flået og grofthakket (½ ds. hakkede tomater)
 


Opskrift:

Smør et ovnfast fad med olie eller smør, anret laksefiléterne heri. Dryp Worcestershire saucen over.

Bland paprika, peber, cayennepeber, hvidløgssalt og dild, og drys det på laksefiléterne. Stil fadet til side.

Smelt smørret på en stegepande og svits løg, peberfrugt og selleri i 5 minutter.

Tilsæt fiskebouillonen og tomaten, og lad det simre i 5 minutter.

Hæld grønsagsblandingen over laksefiléterne og bag dem i ovnen i 20 - 30 minutter ved 180 grader C. alm. ovn.

Hertil serveres nykogt ris eller pasta.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (13 stemmer)

Opskriften er vist 54179 gange,
og udskrevet 1848 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Gerda  -  2019-05-15 09:36:12
Lækker, krydret ret.😃


Annalise  -  2008-03-10 10:25:22
Meget lækker ret - kan varmt anbefales


michael  -  2007-10-26 00:31:48
meget lækkert