Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillet laks med knust sort peber

Grillet laks med knust sort peber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
600 g.laks i 4 skiver
1 citron, saften heraf
 dl.rødvinseddike
3 fedhvidløg, knuste
 spsk.sukker
¼ tsk.salt
3 spsk.sorte peberkorn, knuste
 dl.fiskebouillon
2 tsk.timian, frisk
30 g.smør skåret i terninger
 


Opskrift:

Bland citronsaften og rødvinseddike, hvidløg, sukker og lidt salt i et fad, der er stor nok til også at rumme filéterne. Læg filéterne i marinaden og dæk til med et låg. Mariner filéterne i køleskabet i mindst 4 timer. Vend filéterne efter 2 timer.

Tag filéterne op og dup dem tørre på en køkkenrulle. Tryk halvdelen af de knuste peberkorn på filéterne. Vend filéterne og kom resten af peberet på denne side. Varm lidt olie på en tykbundet pande og steg filéterne i panden ca. 3 - 4 minutter på hver side. Sigt marinaden over i en lille gryde. Kog marinaden ind til der er ca. 1½ dl tilbage, og pisk det kolde smør i saucen.

Anbring filéterne på et serveringsfad og hæld saucen over. Pynt med timiankviste og server straks med salat og brød.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12758 gange,
og udskrevet 229 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

John  -  2010-09-24 13:43:57
Jeg går ud fra at fiskebouillon skal koges ind sammen med marinaden og monteres med smør. Hvis ikke har man vel fiskbouillon til overs.


mutheu  -  2010-07-07 18:55:15
hvor er grillingen???