Grillet laks med knust sort peber

Grillet laks med knust sort peber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.laks i 4 skiver
1 citron, saften heraf
 dl.rødvinseddike
3 fedhvidløg, knuste
 spsk.sukker
0.25 tsk.salt
3 spsk.Peberkorn, sorte
1.75 dl.fiskebouillon
2 tsk.timian, frisk
30 g.smør skåret i terninger
 
Opskrift:
Bland citronsaften og rødvinseddike, hvidløg, sukker og lidt salt i et fad, der er stor nok til også at rumme filéterne. Læg filéterne i marinaden og dæk til med et låg. Mariner filéterne i køleskabet i mindst 4 timer. Vend filéterne efter 2 timer.

Tag filéterne op og dup dem tørre på en køkkenrulle. Tryk halvdelen af de knuste peberkorn på filéterne. Vend filéterne og kom resten af peberet på denne side. Varm lidt olie på en tykbundet pande og steg filéterne i panden ca. 3 - 4 minutter på hver side. Sigt marinaden over i en lille gryde. Kog marinaden ind til der er ca. 1½ dl tilbage, og pisk det kolde smør i saucen.

Anbring filéterne på et serveringsfad og hæld saucen over. Pynt med timiankviste og server straks med salat og brød.





karakterer:
Opskriften er vist 15112 gange,
og udskrevet 280 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-24 13:43:57
Jeg går ud fra at fiskebouillon skal koges ind sammen med marinaden og monteres med smør. Hvis ikke har man vel fiskbouillon til overs.

  -   2010-07-07 18:55:15
hvor er grillingen???