Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Nanaimo Bars

Nanaimo Bars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 25 stk.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : lillejuleaften

Indsendt :



Ingredienser:
 Bundlag:
113 g.usaltet smør
50 g.sukker
30 g.kakaopulver, usødet
1 stort æg
1 tsk.vanillesukker
200 g.grahamskiks
65 g.kokosmel
50 g.valnødder el. pecannødder
 
 Mellemlag:
55 g.usaltet smør
3 spsk.mælk el. fløde
230 g.flormelis
0.5 tsk.vanillekorn
2 spsk.vanille budding pulver
 
 Toplag:
115 g.semisød chokolade - mørk el. lys
15 g.usaltet smør
 
Opskrift:
Bundlag:
Smelt smørret i en gryde på svag varme.
Pisk ægget godt sammen.
Rør sukker og kakaopulver i smørret og pisk gradvist ægget i.
Rør konstant i gryden indtil blandingen bliver tykkere.
Fjern gryden fra varmen og tilsæt vanille.
Knus kiksene, hak nødderne og kom dem i sammen med kokosmelet.

Kom blandingen i en bradepande (23 x 23) og fordel den i et jævnt lag.
Beklæd panden med film og stil den i køleskabet i ca. 1 time.

Mellemlag:
Rør smørret ''glat'' med en håndmixer og tilsæt derefter alle de øvrige ingredienser.
Rør indtil blandingen er jævn.
Hvis blandingen er for tyk, tilsættes der lidt mere mælk.

Spred blandingen over bunden i bradepanden.
bekæld med film og stil den i køleskabet i ca. 30 min.

Toplag:
Smelt smør og chokolade i et vandbad.
Hæld mixturen over i bradepanden.
Beklæd og stil den i køleskabet til chokoladen er blevet fast.


Tips:

Vent med at skære i konfekten til den er stuetempereret, så krakelerer chokoladen ikke og det ser flottere ud :)

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8671 gange,
og udskrevet 111 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Dorit Skovmand  -  2018-10-05 10:07:13
Nanaimo bar vandt konkurrencen om den bedste ikke-bagte dessert i forbindelse med Dronning Elizabeths seneste regeringsjubilæum

Merza Duelund  -  2016-02-03 14:12:15
Denne kage fik vi engang af en veninde som havde en veninde der boede i Canada, Vi døbte den Canada kagen og den smagte sindsygt godt :-P . Nu har vi så fået den igen og både mine ( nu voksne ) sønner og jeg er glade og skal igang med at bage Canada Kage God fornøjelse til jer alle

Emilie Langdahl  -  2014-06-19 10:44:58
Oprindelses landet er Canada :-)

  -  2012-02-09 19:20:20
Nanaimo bars stammer fra Canada.

Mia  -  2011-05-10 10:26:46
Det er en canadisk klassiker :)