Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dessert chokoladekage 02

Dessert chokoladekage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :

Dessert chokoladekage 02, billede 4 Dessert chokoladekage 02, billede 1 Dessert chokoladekage 02, billede 2 Dessert chokoladekage 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
6 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
6 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
   


Opskrift:

Smør og chokolade smeltes sammen, og afkøles. Æggeblommer og 3/4 af sukkeret piskes hvidt. Æggehviderne piskes stive, og tilsæt så det sidste sukker under fortsat piskning.

Den smeltede smør og chokolade røres med æggeblommerne, som igen vendes forsigtigt sammen med de stiftpiskede æggehvider.

3/4 af cremen hældes i en smurt springform og bages ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter. Kagen tages ud og afkøles.

Den sidste creme hældes over den afkølede kage som så drysses med kakao.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 45742 gange,
og udskrevet 461 gange.


Energi:
KJ total 15299 (3642 kcal)
KJ pr. Pers. 1912 (455 kcal)
Vægt ialt 870 gram
Vægt pr. Pers. 108 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1758 KJ (418 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 27.8 gram
Kulhydrat 38.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2017-10-05 15:09:39
Opskrift fra kniven for struben med bo bech, bornholmerfærgen


  -  2012-12-17 17:57:27
kan den laves dagen inden den skal bruges?


kamilla  -  2012-02-27 17:24:59
den er rigtig god og smager godt jeg ville lave dobbelt kage hvis jeg var jer! :D


Per  -  2012-02-15 21:46:39
Det lyse på toppen er revet hvis chokolade.