Kog pastaen som anvist på pakken.
Hak rødløget fint og steg det på en pande ved høj høj varme (ved omrøring) til de er gylden-brune.
- brug evt. samme pande til efterfølgende at stege baconet på.
Rist pinjekernerne på en tør pande til de de er gyldne.
Skyl pastaen i koldt vad og hæld det i en stor skål. Tilsæt det skyllede rocula, løgene, pinjekernerne samt soltørrede tomater. (man behøver ikke bruge hele glasset, men efter eget behov)
Kom lidt olie fra de soltørrede tomater i salaten og smuldre baconet ud over. Bland det hele og servér det.
Kan spises for sig selv, men smager også fantastisk til et lækkert stykke kød.
Tips:
TIP: i stedet for pinjekernerne kan man bruge en blanding af rasp og solsikkekerner, som ristes på panden i meget lidt olie til det er gyldent (ved jævn varme). Bland det lige med salt og peber, når det tages af panden.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 12918 gange, og udskrevet 223 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider