Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laks med Kreolersennep og nye kartofler

Laks med Kreolersennep og nye kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
 Kreoler sennep:
1 dl.yoghurt naturel
2 spsk.dijon sennep
2 tsk.mayonnaise
2 tsk.citronsaft
1 spsk.hvidvin
2 dråbertabascosauce
 Salt
 
 Peber, friskkværnet.
600 g.laks i 4 skiver
350 g.nye kartofler
1 tsk.citronsaft
1 tsk.olie
½ tsk.cayennepeber
 Salt
 Peber, friskkværnet
 


Opskrift:

Purér yoghurt, sennep, mayonnaise, citronsaft, hvidvin, tabascosauce og lidt salt i en blender. Stil det i køleskabet i mindst 1 time.

Kog kartoflerne med skræl på, indtil de er næsten møre, ca. 10 - 15 minutter. Hæld vandet fra kartoflerne og tilsæt olie samt peber. Vend kartoflerne, så alle er smurt ind i olie og peber.

Drys lakseskiverne med salt, peber og stænk med lidt citronsaft.Varm lidt olie på en tykbundet pande og steg laksen i 4 - 6 minutter, vend dem under stegningen. De skal være gyldne og sprøde. Anret laksen på et serveringsfad og læg kartoflerne ved siden af.

Serveres med kreolersennep til og eventuel en blandet grøn salat.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6461 gange,
og udskrevet 123 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu