Papardelle med laks

Papardelle med laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :

Ingredienser:
500 g.Pappardelle
2 fedknust hvidløg
1 tsk.rød chili friskhakket
500 g.tomater grofthakket
1 tsk.farin
600 g.laks i 4 skiver eller steaks
 Lidt olie eller smør til stegning
30 g.basilikumblade friskhakket
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
Opskrift:
Kog Pappardellen al dénte i en stor gryde med kogende vand tilsat lidt salt. Sigtes og kommes tilbage i gryden.

Varm lidt olie eller smør på en pande og steg lakseskiverne til de er gyldne. Krydres med salt og peber og holdes varme.

Mens pastaen koger, varmes 2 spsk olivenolie i en tykbundet gryde, hvori der kommes hvidløg og chili. Steges i 1 minut for svag varme, tilsæt de hakkede tomater med saft og farin, rør forsigtigt i 5 minutter, eller til tomaterne er gennemvarme.

Tilsæt hakket basilikum. Krydres med salt og peber. Bland saucen med pastaen lige inden servering og anret en skive stegt laks på toppen.


karakterer:
Opskriften er vist 6764 gange,
og udskrevet 100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu