frisk frugt evt. kiwi og blåbær frisk frugt evt. kiwi og blåbær
Opskrift:
Pisk æggehviderne meget stiv. Tilsæt eddike og halvdelen af sukkeret. Pisk i 5 min. Tilsæt det sidste sukker og pisk i yderligere 5 minutter til massen er lind og sej. Riv marcipanen groft og vend den forsigtigt i dejen. En springform smørres med smør og drysses med sukker inden massen kommes i. "tab" springformen fra 5cm højde på bordet så evt. luftbobler forsvinder. Bages ved 150 grader i 30-40 minutter. Tages ud af formen og afkøles helt. Inden servering piskes fløden stiv og kornene skrabes ud af vaniliestangen og vendes i. Dæk kagen med flødeskum og pynt med frisk frugt, original Pavlova er med kiwi og blåbær men kagen smager skønt med al frisk frugt. Nem og meget lækker dessert!!
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 8436 gange, og udskrevet 150 gange.
Kommentarer
:) - 2011-01-21 12:47:41 Super lækkert og nemt at lave:)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider