Pasta med Laks og Sauce Mornay

Pasta med Laks og Sauce Mornay, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksetern

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.Conchiglie pasta
30 g.smør
200 g.forårsløg finthakket
3 fedknuste hvidløg
1 spsk.hvedemel
2.5 dl.mælk
250 g.Cremefraiche
1 spsk.citronsaft
500 g.laks i store tern
30 g.persille hakket
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
Opskrift:
Kog pastaen "al dénte" i en stor gryde med kogende vand og lidt salt, sigt pastaen og skyl den under kold vand og kom den tilbage i gryden.

Smelt smørret i en mellemstor gryde, tilsæt hvidløg og løg. Steg ved svag varme til løgene er blanke. Steg laksestykkerne med et par minutter, drys melet på og bag det ind i 1 minut. Bland mælk, creme fraiche og citronsaft i en skål eller kande, og tilsæt blandingen gradvist under omrøring. Varm det godt igennem ved moderat varme i 3 minutter, eller til blandingen koger. Smag til med salt og peber.

Kom herefter pastaen og persillen i og lad det varme igennem et par minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 19900 gange,
og udskrevet 478 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-04-17 19:01:07
smagsløs og saucen nærmest slimet