dampet laks i tern på 2x2 cm300 g. dampet laks i tern på 2x2 cm
100
g.
hakket løg100 g. hakket løg
150
g.
skivede markchampignon150 g. skivede markchampignon
200
g.
grøn peberfrugt i tern200 g. grøn peberfrugt i tern
1
rød chili, finthakket uden kærner1 rød chili, finthakket uden kærner
25
g.
tørret svampe, opblødte og groft hakket.25 g. tørret svampe, opblødte og groft hakket.
3
dl.
hvidvin3 dl. hvidvin
1
l.
Kogelage fra muslinger og laks1 l. Kogelage fra muslinger og laks
2
dl.
fiskebouillon2 dl. fiskebouillon
3
dl.
fløde3 dl. fløde
Salt Salt
Peber, friskkværnet Peber, friskkværnet
Opskrift:
Vask og rens muslingerne godt. Smelt lidt smør i en tykbundet gryde. Svits lidt løg til de er blanke, kom muslingerne i, hæld hvidvin og fiskebouillon på og lad det koge i ca. 8 minutter. De muslinger der ikke åbner sig, smides væk.
Muslingerne tages op, og laksestykkerne koges i 2 minutter i samme lage. Laksestykkerne tages op og lagen sigtes.
Smør og olie varmes i en tykbundet gryde. Sauter løg, champignon, svampe og chili. Tilsæt herefter hvidvin og fiskebouillon, lad det koge i ca. 20 minutter. Tilsæt fløden og kog suppen op. Smag til med salt og peber samt citronsaften. Fordel muslinger og laksen i dybe varme tallerkner, og hæld den varme suppe over.
Pynt med krydderurter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11943 gange, og udskrevet 353 gange.
Kommentarer
Aviak fra Grønland - 0000-00-00 00:00:00 Jeg har fået gode idéer af den opskrift krydderien er bare anderledes. Du kan lidt bytte nogle af ingredienserne og smag til din egen smag! Brug mere din fantasien ;o) det vil virker! Velbekommen! :oD så får du 13 i karaktér.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider