Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Æggekage med kalkunbacon

Æggekage med kalkunbacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Blikkenslageren

Indsendt :





Ingredienser:
12 æg
12 spsk.sødmælk
1 bdt.purløg
1 tsk.salt
 peber
300 g.kalkunbacon i skiver
200 g.Gorgonzola
25 g.margarine
 


Opskrift:

Kalkunbacon steges på en stor dyb pande i margarinen.

Æg piskes sammen med mælk,salt og peber. æggemassen hældes over kalkunbaconen på panden og drysses med friskklippet purløg.
Æggekagen bages til den er fast i bund og sider men stadig lidt flydende i midten, Gorgonzola fordeles over æggekagen, hvorefter den forsigtigt lempes over i et ildfast fad, herefter foldes æggekagen sammen 1 gang så den bliver dobbelt og bages færdig i en 200 grader varm ovn i 5-10 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 5104 gange,
og udskrevet 40 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu