Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Filonebrød 02

Filonebrød 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Durummel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : blikkenslageren

Indsendt :





Ingredienser:
10 g.gær
3 dl.vand
400 g.hvedemel
100 g.durummel
10 g.bordsalt
1 tsk.olivenolie
 


Opskrift:

Rør gæren ud vandet (vandet skal være lidt koldere end lunkent max 25 grader )salt,durummel og hvedemel blandes sammen, og tilsættes lidt af gangen mens der æltes.
læg dejen i en ren skål, som er penslet med oliveolie.
Dæk skålen med film og lad den hæve i køleskab i 8-12 timer.

Læg dejen på et meldrysset bord og del den i 2 stykker. Hvert stykke formes til et brød. ca 10x25 cm. Enderne snos så de bliver spidse.

Læg brødene på en bageplade som er drysset med mel. Rids brødene med 3 skrå rids før de penles med olie. Herefter dækkes brødene med film og efterhæver i 1½-2 timer ved stuetemperatur til dobbelt størrelse.

Brødene sættes ind i en 220 grader varm ovn og oversprøjtes med vand fra en forstøver 8-10 gange. herefter dæmpes varmen til 180 grader og brødene bages færdig i 30-40 min.

Tips:

Brødene er fryseegnet, men skal fryses samme dag de er bagt. Efter optøning af brødene stænkes de med lidt vand og varmes i ovnen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4231 gange,
og udskrevet 72 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu