Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ristet laks med Orangesauce

Ristet laks med Orangesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
600 g.laks i 4 skiver med skind, uden ben
3 appelsiner i skiver
100 g.skalotteløg, finthakket
3 dl.tør hvidvin
3 dl.fiskebouillon
 Smør
 Salt
 Hvid peber, friskkværnet
 
200 g.porrer i strimler
100 g.østerhat revet i stykker
2 appelsiner, skåret i filetter
8 sherrytomater i halve
 


Opskrift:

Start med saucen, smelt smør på en tykbundet pande og sauter løg. Tilsæt appelsinskiver, hvidvin og fiskebouillon, lad det simre 30 minutter ved svar varme.

Sigt saucen og pres al saften ud af appelsinerne. Kog saucen ind til det halve.

Smelt smør og olie i en tykbundet pande og rist lakseskiverne på skindsiden. Pas på skindet ikke hænger fast. Skru ned for varmen og lad lakseskiverne stege langsomt færdig. Når lakseskiverne er hvide, er de færdige. Krydres med salt og peber.

Svits svampene med på panden. Kom porrer, tomater og appelsinfiléter i den varme sauce 2 - 3 minutter før servering.

Fordel saucen i 4 dybe tallerkner, anret laksen på saucen og server kogte Jasmin ris eller pasta til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6759 gange,
og udskrevet 143 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu