Kog blomkål og kartofler skåret i mindre stykker i grøntsagsbouillon.
Tilsæt mozzarella, maizena og mælk. Lad suppen koge videre i ca 3 min. Smag til med salt og friskkværnet peber og tag suppen af varmen.
Rist baconen på en pande så sprød at den kan brækkes i mindre stykker. Tag bacon af panden og læg den til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
Skær toastbrødet i mindre firkanter og rist dem på panden i lidt olie.
Kom suppen i en blender, blend og hæld suppen tilbage i gryden. Varm suppen godt igennem.
Servér suppen pyntet med bacon og frisk persille.
Servér lækkert brød til.
Tips:
Brug Cremé Fraiche. (:
så smager det ekstra goodt! (:
ps. god fornøjelse.!! <3
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5357 gange, og udskrevet 74 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider