Citronmarineret hellefisk med agurk-radisefløde
Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Hellefisken pensles med citronsaft og krydres med frisk-malet peber. Trækker 20 min.
Agurken skrælles og flækkes. Kernerne tages ud, og agurken skæres i skiver. Radiserne renses og skæres i skiver. Begge dele drysses med salt, trækker 10 min., og lagen trykkes let af. Creme fraiche, piskefløde sennep og karry røres sammen og smages til med salt og peber. Radiser og agurk vendes i. Anretning: Dressingen kommes på tallerknerne, hellefisken lægges ovenpå, og der drysses med purløg. |
|
Opskriften er vist 18790 gange,
og udskrevet 765 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Leif - 2005-01-01 01:01:01 brugte laks i stedet for hellefisk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne