Hellefisken pensles med citronsaft og krydres med frisk-malet peber. Trækker 20 min.
Agurken skrælles og flækkes. Kernerne tages ud, og agurken skæres i skiver. Radiserne renses og skæres i skiver. Begge dele drysses med salt, trækker 10 min., og lagen trykkes let af.
Creme fraiche, piskefløde sennep og karry røres sammen og smages til med salt og peber. Radiser og agurk vendes i.
Anretning:
Dressingen kommes på tallerknerne, hellefisken lægges ovenpå, og der drysses med purløg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(5 stemmer)
Opskriften er vist 17224 gange, og udskrevet 737 gange.
Kommentarer
Leif - 0000-00-00 00:00:00 brugte laks i stedet for hellefisk
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider