Citronmarineret hellefisk med agurk-radisefløde

Citronmarineret hellefisk med agurk-radisefløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
16 skiverrøget hellefisk
2 citroner, saften heraf
 peber, frisk-malet
0.5 agurk
1 bdt.radiser (ca. 8 stk.)
1 bdt.purløg
2.5 dl.creme fraiche 38%
1 dl.piskefløde
1.5 spsk.sennep
0.5 spsk.karry
 
Opskrift:
Hellefisken pensles med citronsaft og krydres med frisk-malet peber. Trækker 20 min.

Agurken skrælles og flækkes. Kernerne tages ud, og agurken skæres i skiver. Radiserne renses og skæres i skiver. Begge dele drysses med salt, trækker 10 min., og lagen trykkes let af.

Creme fraiche, piskefløde sennep og karry røres sammen og smages til med salt og peber. Radiser og agurk vendes i.

Anretning:
Dressingen kommes på tallerknerne, hellefisken lægges ovenpå, og der drysses med purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 18790 gange,
og udskrevet 765 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
brugte laks i stedet for hellefisk