Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Makral, flødestuvet spinat og frisk pasta

Makral, flødestuvet spinat og frisk pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Michelle

Indsendt :





Ingredienser:
1 stk.Hel varmrøget makral
1 pk.frisk spinat pasta
0.5 posefrosset hakket spinat. (Hel spinat kan også bruges og blendes efter fløden er tilsat)
2.5 dl.piskefløde/madlavnings fløde
 


Opskrift:

Tænd ovnen på 175 grader.
Lad den optøede spinat dryppe godt af. Put det i en gryde og lad resten af vandet fordampe under omrøring.
Fløde, friskkværnet salt og peber tilsættes, lad det simre ved lav varme.
Pak makralen ind i sølvpapir og ind i ovnen.
Vand tilsat salt sættes over til pasta.
Når makralen har fået omkring 15 minutter i ovnen (Skal varmes uden den sprækker. Sprækker den bliver benene blot sværre at pille fra.)
Vil det passe med at pastaen er kogt færdig.

Tips:

Makralen kan nemt sprækkes på midten så du uden problemer kan få alle benene pillet fra. Servering: Pasta, som bund. Makral. Toppet med flødestuvet spinat. Lidt friskkværnet salt og peber, vil sætte det sidste præg. Med garanti en vellykket, meget hurtig og ekrstem billig middag.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11534 gange,
og udskrevet 72 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu