Amerikansk gulerodskage 03

Amerikansk gulerodskage 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 18

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : Mie Jensen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dejen:
750 g.brun farin
350 g.vegetabilsk salatolie
9 æg
9 g.vanillesukker
24 g.bagepulver
15 g.natron
525 g.hvedemel
225 g.grahamsmel
7 g.groft salt
12 g.kanel
700 g.groftrevet gulerødder
 evt.150 g. rosiner
 
 Pynt/glasur:
300 g.flødeost naturel
120 g.flydende margarine
35 g.vaniljesukker
120 g.flormelis
1 tsk.citronkoncentrat
100 g.hakkede hasselnødder
 
Opskrift:
Alle ingredienser til dejen blandes sammen og hældes i en stor, sort bradepande beklædt med bagepapir.

Bages på midterste rille ved 175 grader, varmluft, i ca. 30-35 minutter.

Pynten røres sammen med halvdelen af hasselnødderne (hakkede eller ikke hakkede er op til dig). Når kagen er kold smøres Pynten på og de resterende hasselnødder drysses over kagen.

kagen opbevares i køleskab på grund af flødeosten men tages ud et stykke tid enden den skal spises.

Tips:

kan spises uden pynten og bliver der fryseegnet. men med pynt på er den IKKE fryseegnet.





karakterer:
Opskriften er vist 23387 gange,
og udskrevet 298 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu